Четврто STUBRAND признание во 10 години постоење на CRNOBELO.com - Пресреќни сме!


Четврто STUBRAND признание во 10 години постоење на CRNOBELO.com - Пресреќни сме!

Напорната работа се исплати! Задоволство ни е уште еднаш да се пофалиме, иако сме свесни дека секоја награда си доаѓа со голема обврска - да продолжиме „да ја оправдуваме“ во деновите, месеците, годините кои следат.

cetvrto-stubrand-priznanie-za-jubilejni-10-godini-postoenje-presrekjni-sme-01.jpg

CRNOBELO.com е единствениот PREMIUM STUBRAND лајфстајл сајт во Македонија, а годинава го добивме четвртото по ред признание. И мораме да признаеме - статуетките во канцеларија секојдневно нè мотивираат.

cetvrto-stubrand-priznanie-za-jubilejni-10-godini-postoenje-presrekjni-sme-04.jpg

Оваа 2018-та CRNOBELO.com наполни јубилејни 10 години, а PREMIUM STUBRAND признанието ни беше јаготка на шлагот.

Синоќа со ширум отворени раце ја прифативме наградата и мораме да признаеме – емоциите не беа ништо послаби од секоја претходна година.

cetvrto-stubrand-priznanie-za-jubilejni-10-godini-postoenje-presrekjni-sme-03.jpg

Особено ни е драго што позитивниот имиџ на брендот го одредија 60.000 млади лица, на возраст од 18 до 27 години, кои всушност учествуваа во истражувањата за сертификацијата STUBRAND.

Благодарни сме што младите во Македонија знаат да препознаат квалитетни содржини, вложен труд и креативност.

cetvrto-stubrand-priznanie-za-jubilejni-10-godini-postoenje-presrekjni-sme-02.jpg

Ветуваме дека и во наредниве 365 дена нема да ве изневериме! :)

*Тимот на CRNOBELO.com