Календар со празници и неработни денови за 2021 година: 6 продолжени викенди


Календар со празници и неработни денови за 2021 година: 6 продолжени викенди

Колку неработни денови, продолжени викенди и празници ќе имаме во 2021-ва година? Да се надеваме дека ќе имаме можност да ги искористиме безгрижно.

kalendar-so-praznici-i-nerabotni-denovi-za-2021-va-godina-01.jpg

2020-та беше година со 9 продолжени викенди. Но, пандемијата нè спречи вистински да уживаме во слободните денови.

И 2021- ва ветува долги празнични викенди и денови за одмор среде работна недела. 6 продолжени викенди идеални за одмор и патување - уште да не постои пандемијата, и навистина ќе може да им се израдуваме. 

Календарот со празници е подготвен и може во секое време да го најдете на CRNOBELO.com во делот „Препорачуваме“ (во најдесната колона).

Или уште подобра опција е да го испечатите и закачите над работното биро или дома, на видно место.

Календарот со празници за 2021-та година можете да го преземете во PDF тука.

Споделете со пријателите, семејството и блиските со кои сакате да ги испланирате слободните денови во наредната година! 😊

Доколку го барате календарот од 2020-та, можете да го најдете тука.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg