Бајковита роденденска прослава по повод детски роденден во Крива Паланка (фото)


Бајковита роденденска прослава по повод детски роденден во Крива Паланка (фото)

Многу балони, мајка облечена во тон со своите дечиња, колачиња и детали во земјени тонови...

Collage_Fotor.jpg

Грета Величковски (31) од Крива Паланка е мајка на 2 дечиња, ќерката Каја има 7 години, а нејзиното синче Иван деновиве го прослави својот 2-ри роденден.

По тој повод Грета организираше совршена тематска забава во локал во Крива Паланка.

bajkovita-rodendenska-proslava-po-povod-detski-rodenden-vo-kriva-palanka-foto-28.jpg

Жирафите се во фокусот, а сите детали на забавата се во земјени тонови.

Балоните ја надополнуваат прекрасната атмосфера.

Роденденската забава на малиот Иван:

219544585_1192487751227380_2316048466849792998_n.jpg

219541814_3857968077648364_7104438929597514696_n.jpg

219563014_813771946000603_153858047187881961_n.jpg

bajkovita-rodendenska-proslava-po-povod-detski-rodenden-vo-kriva-palanka-foto-29.jpg

219413374_318934216627225_2169174466142605570_n.jpg

219577629_4199112300157537_1794750283358153940_n.jpg

219555451_548537179530566_427547505337054955_n.jpg

Повеќе фотки на следната страна...Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg