Со Proud и I'll Never Love Again - Антониа Гиговска растури во суперфиналето на Ѕвездичките на Пинк (видео)


Со Proud и I'll Never Love Again - Антониа Гиговска растури во суперфиналето на Ѕвездичките на Пинк (видео)

Потсетете се на најдобрите настапи на Антониа во Ѕвездичките на Пинк:

M. M. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Кои песни се очекува да бидат хитови за пролет 2019? Сè уште се нема издвоено ниту една песна која е на пат да ја одбележи 2019 годин...
10 песни кои се очекува да бидат летни хитови за 2019 година Летото е речиси на прагот. Температурите полека се зголемуваат, а забавите стану...
30 најдобри Disney песни на сите времиња Уште со појавата на првите филмови музиката зазема посебно место и е од суштинск...