Кои се најдобрите женски вокали во Македонија?


Кои се најдобрите женски вокали во Македонија?

Ние Македонците сме музички надарен народ. Обожаваме да пееме, да свириме, да танцуваме. А што е животот доколку не е исполнет со музика, забава и смеа?

Koi-se-najdobrite-zenski-vokali-vo-Makedonija-01.jpg

Слушнете ги најдобрите женски, македонски вокали… и слободно дополнете го списокот доколку ненамерно сме изоставиле некој.

Уживајте во најубавите гласови:

Тамара Тодевска

Калиопи

Каролина Гочева

Ружица Милошеска - Брчиоска

Наде Талевска

Антонија Гиговска

Елена Ристеска

Продолжува на следната страна…Би можело да ве интересира:

Кои песни се очекува да бидат хитови за пролет 2019? Сè уште се нема издвоено ниту една песна која е на пат да ја одбележи 2019 годин...
10 песни кои се очекува да бидат летни хитови за 2019 година Летото е речиси на прагот. Температурите полека се зголемуваат, а забавите стану...
Враќање во младоста - 15 песни за кои нема да верувате дека се стари 1... Не е потребно многу пресметување за да сфатите дека од 2001-ва година имаат поми...