10 теории од кои ќе ве полазат морници: Дали постоеле античките вонземјани?

Дали некогаш сте се запрашале кои се теориите кои се поврзуваат со вонземјаните и човечкиот род? Некои веруваат дека вонземјаните се одговрни за нашата еволуција, а некои дека тоа е комплетна лага.

10-teorii-od-koi-kje-ve-polazat-mornici-dali-postoele-antickite-vonzemjani-01.jpg

Во што верувате вие?

1. Теорија на зоолошка градина - човештвото го набљудуваат вонземјани кои имаат исклучителна интелигенција. Нe контактираат со нас за да не се вмешаат во развојот на животот на Земјата, а можноста за контакт постои ако еволуираме во напредни суштества.

2. Теорија на спори - вонземјаните на Земјата испратиле спори кои еволуирале во некои форми на живот. Тоа го прават со помош на астероиди и други летeчки објекти на кои ги прицврстуваат бактериите и целат на планети на кои може да се создаде живот.

3. Договор со вонземјаните - технолошки супериорните вонземјани ја контактирале американската влада уште во 1948-та година, па со неа направиле договор во кој вонземјаните ја дале својата развиена технологија, а ние на нив право да експериментираат на човечката популација.

4. Заговор Франклин - Британците ги прикриле трагите на џиновски раси на канадскиот Арктик. Тие наводно се вонземјани, а одговорни се за смртта на изгубената експедиција на Арктикот во 1840-та година.

5. Месечината како вселенски брод - Месечината е шуплив вселенски брод доведен до Земјата пред 11.000 години. Внатре во неа живеат вонземјани и манипулираат со нашите мозоци.

6. Движење Раелијан - Верско здружение кое проповеда дека животот на Земјата го создале вонземјани кои се викаат Елохим. Тие често ја посетуваат Земјата, но тие се заменети со богови и ангели.

7. Хитлеризам - Ариевска раса кои се потомци на вонземјански вид која се парела со човековиот вид. Според таа теорија Хитлер се крие со тие вонземјани и го чека времето за 4 Рајх.

8. Елита на рептили - вонземјани кои се рептили и имаат способност да го менуваат обликот, го поробиле човештвото и ги поставиле вонземјаните во социјалните, политичките и финансиските елити на Земјата. Наводно некои од нив е и британската кралица, Џорџ Буш и други.

9. Луѓе во црно - тие навистина постојат, го кријат секое делување на вонземјаните на нашата планета, а и меѓу самите агенти се наоѓаат вонземјани.

10. Праисториски вонземјани - тие во текот на историјата често ја посетувале Земјата и и помогнале во изградба на пирамидите, како и на Стоунхенџ, а доказ за нивното постоење наводно е издлабен на ѕидовите на пирамидите.


Приговор:

Теорија 1. = Можно е поради тоа што често сме сведоци на некакви НЛО кои исто така се негирани од власта

Теорија 2. = Можно е да пратиле капсули со некои бактерии и со нивна помош да создадат живот. Но, тие не би можеле да стават бактерии на астероид, бидејќи бактериите попрво би се уништиле, па така во тој случај тоа не е точно.

Теорија 3. = Можно е поради тоа што се тврди дека НАСА односно владата на САД сечела и заматувала НЛО забележани на фотографиите и видеата додека се одржувала мисијата Аполо со која што тие контактирале со вонземјаните на Месечината.

Теорија 4. = Оваа теорија целосно ја негирам поради тоа што тоа не е возможно. (според мене) [Во тек е пребарување...]

Теорија 5. = Можно е но сепак, помалку е веројатно дека некој живее внатре во Месечината.

Теорија 6. = Можно е !! Оваа теорија е меѓу моите ТОП 3...

Теорија 7. = Не е можно ... (Немам доволно информации, ниту пак сум слушнал за нешто слично)

Теорија 8. = Не е можно , но можно е да се Елите на ИЛУМИНАТИ

Теорија 9. = Делумно - Луѓе од високите влади и властите на поголемите светски сили можеби кријат од нас такво нешто , но дали тие се вонземјани...Не верувам...

Теорија 10. = Можно е , но исто така и нè посетуваат ден денешен (оваа теорија е слична на првата теорија

Текстот ни го испрати: П. Т.

Би можело да ве интересира:

Од шампиони во Дота 2 до креатори на видео игра со милионска инвестиција – Кои се Македонците што ст... „Македонија не е место за потценување. Нашите програмери се барани на светот, и ...
Зошто е важен подвигот со нуклеарната фузија и како се произведува електрична енергија со овој проце... Сигурно слушнавте дека научниците успеале да создадат енергија со помош на нукле...
Зошто е црна и уште 7 прашања за вселената (и животот на астронаутите) што сигурно си ги имате поста... Знаевте ли дека температурата на Месечината изнесува 120 степени Целзиусови кога...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg