Ги терал дадилките да лажат, го пребарувал домот на готвачот - Вработените откриваат тајни за Том Круз


Ги терал дадилките да лажат, го пребарувал домот на готвачот - Вработените откриваат тајни за Том Круз

Том Круз е одличен актер и има завидна кариера, но каква личност е во приватниот живот?

nikoj-ne-smee-da-ja-dopira-negovata-kosa-koi-pravila-gi-sledat-vrabotenite-na-tom-kruz01.jpg

Сите сме слушнале што мисли јавноста, но што имаат да кажат луѓето кои работеле за него?

Сузан Хансен била дадилка на децата на Том кога тој уште беше во брак во Никол Кидман. Во нејзините мемоари таа откри дека Том не сака вработените да откриваат тајни од неговиот приватен живот.

Наводно, секоја дадилка што работела за Том морала да потпише согласност дека нема да открие ништо за она што се случува во неговиот дом.

nikoj-ne-smee-da-ja-dopira-negovata-kosa-koi-pravila-gi-sledat-vrabotenite-na-tom-kruz-02.jpg

Во истите мемоари, Сузан открива и дека актерот бил склон кон лажење. Според неа, дадилките на Том морале да кажуваат дека тој и Никол сами се грижат за децата.

„Едноставно, кога пред камерите Том кажуваше дека нема помош од дадилки за неговите деца, ние не смеевме да кажеме дека лаже“, напишала Сузан.

nikoj-ne-smee-da-ja-dopira-negovata-kosa-koi-pravila-gi-sledat-vrabotenite-na-tom-kruz-03.jpg

Според една мејкап артистка која работела на сетот на The Mummy, Том не дозволувал никој да му ја допира косата. Наводно, никој од мејкап артистите не смеел да ја допира косата на актерот. Кога морале да се направат корекции на неговата коса, само еден имал дозвола да го прави тоа, и тоа зад затворени врати.

nikoj-ne-smee-da-ja-dopira-negovata-kosa-koi-pravila-gi-sledat-vrabotenite-na-tom-kruz-04.jpg

Синар Парман бил готвач на венчавката на Никол Кидман и Том во 1990-та и, а исто како актерот, и тој бил дел од скиентолошката црква. Кога се обидел да ја напушти црквата, домот на готвачот бил пребаруван во случај да има фотографии или што било од венчавката на актерот.

nikoj-ne-smee-da-ja-dopira-negovata-kosa-koi-pravila-gi-sledat-vrabotenite-na-tom-kruz-05.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Никој не е совршен: Ѕвезди кои биле во затвор Многу од познатите личности имале проблеми со законот пред да станат познати. Но...
Том Круз смее да ја гледа ќерка си Сури 10 дена во месецот, но зошто не ја видел со години? Актерот кој е омилен на филмското платно во поглед на приватниот живот секогаш н...
Том Круз и Шер и уште 6 славни парови кои имале секс без обврски Мадона и Тупак Шакур имале неверојатна хемија, а Том Круз имал 23 години кога им...

Најчитани неделава