Кајли Џенер гордо позира со трудничкото стомаче – фановите убедени дека се породила минатиот месец (фото)

Додека Кајли споделува фотографии на кои го покажува трудничкото стомаче, фановите коментираат дека веќе е породена. Некои сметаат дека го добила второто дете уште во декември.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto-01.jpg

Кајли Џенер и нејзиното момче Тревис го очекуваат второто дете, но поради трагедијата на концертот на раперот, младата богаташка се криеше во текот на скоро целата бременост.

Сега Кајли сподели ретки фотографии со трудничкото стомаче, но повеќето фанови се убедени дека веќе се породила и станува збор за постари фотки.

На објавата со опис „Јас сум жена“, Кајли позира со фармерки и бела кошула, а во преден план е нејзиното стомаче.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto-02.jpg

Сепак, многумина сметаат дека веќе се породила:

„Ова е за да ни го одвлече вниманието. Сигурна сум дека е породена“.

„Покажи ни го бебето Кајли. Знаеме дека го доби“.

„Но, веќе се породи. Нема да нè излажеш со оваа фотографија“.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto-05.jpg

Кон крајот на декември се појавија првите гласини дека Кајли можеби се породила, откако на објава на Тревис Баркер, момчето на сестра ѝ Кортни, се гледаше шише со млеко.

Бидејќи Кортни и Тревис не очекуваат дете, фановите веднаш почнаа да шпекулираат дека шишето е за новороденото бебе на Кајли.

Некои отишле дотаму што тврдат дека според постарите објави на Кајли, таа користела потполно исто шише за нејзиното прво дете.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto-06.jpg

Околу Нова година, Кајли сподели и друга фотографија на која гордо позира со стомачето.

Во описот, таа суптилно ја спомнува трагедијата на концернот на нејзиниот партнер – стампедо во коешто загинаа неколку лица, вклучувајќи и деца.

„Како што наближува 2022, размислувам за изминатата година и за сите благослови што ги донесе, но и многуте болни моменти. Никогаш нема да ја заборавам оваа година и значајните промени што ги донесе во мојот живот.

Се молам оваа нова година ќе ви биде исполнета со многу љубов и се надевам дека сите ќе бидете безбедни и здрави“.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto-04.jpg

Пред трагедијата, односно пред околу два месеца, Кајли редовно го покажуваше стомачето на Инстаграм.

Јавноста почна да шпекулира дека Кајли можеби е бремена во август, а таа ја потврди веста околу септември. Сепак, тогаш не откри во кој месец е.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto.jpg

Кајли и Тревис заедно ја имаат ќерката Сторми. Извесен период беа разделени, но имаа заедничко старателство, а сега повторно се заедно.

kajli-dzhener-gordo-pozira-so-trudnichkoto-stomache-fanovite-ubedeni-deka-se-porodila-minatiot-mesec-foto-03.jpg

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кајли Џенер се бакнува со Тимоти Шаламе на концерт – таинствениот пар ја потврди врската по 4 месеци... Првите гласини за врската на Кајли Џенер и актерот Тимоти Шаламе се појавија ушт...
Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Првпат посегнала по животот кога ѝ ја одзеле ќерката, смртта на синот ја „дотолчи“ – Тажниот живот н... За првпат посегнала по својот живот кога сакале да ѝ ја одземат ќерката во 1999-...
Плејбој модел за Леонардо ди Каприо: „Става слушалки на уши за време на секс, стар е и чуден“ „За време на сексот си ставил слушалки за да не ги слуша девојките. Лео е премно...
Сите секс-скандали на шпанската кралица Летиција – Зетот од сестра тврди дека биле во врска, имала а... Шпанското кралско семејство деновиве е на удар откако во јавноста беше откриено ...
„Не прифаќаше ‘НЕ’ за одговор“ – Четири жени го обвинуваат Расел Бренд, бившиот на Кети Пери, за сил... Имале секс еднаш, а потоа кога не сакале тоа да се случи повторно, актерот ги пр...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg