10 работи на кои не можам да се навикнам и по 5 години живот во САД


10 работи на кои не можам да се навикнам и по 5 години живот во САД

Кажување на непријатни приказни пред луѓето што не се доволно блиски и мотото „што е природно, не е гадно“.

10-raboti-na-koi-ne-mozham-da-se-naviknam-i-po-5-godini-zhivot-vo-sad-01.jpg

Карина Кудинова е Русинка која веќе 5 години живее во САД.

Таа се преселила таму бидејќи нејзиниот сопруг инженер бил префрлен на работа во Сиетл.

Открива на кои работи во САД сè уште не може да се навикне:

На работното време од 6 до 14 часот и станувањето во 5 часот.

10-raboti-na-koi-ne-mozham-da-se-naviknam-i-po-5-godini-zhivot-vo-sad-02.jpg

Навиката на луѓето да ги ставаат нозете на маси, столици и на други места кои не се предвидени за тоа.

10-raboti-na-koi-ne-mozham-da-se-naviknam-i-po-5-godini-zhivot-vo-sad-03.jpg

Цврстото ракување кое се смета за симбол на самодоверба.

10-raboti-na-koi-ne-mozham-da-se-naviknam-i-po-5-godini-zhivot-vo-sad-04.jpg

Носење на истите чевли дома и на улица.

10-raboti-na-koi-ne-mozham-da-se-naviknam-i-po-5-godini-zhivot-vo-sad-05.jpg

Облекување несоодветно за сезоната.

10-raboti-na-koi-ne-mozham-da-se-naviknam-i-po-5-godini-zhivot-vo-sad-06.jpg

Уште 5 работи на следната страна...Би можело да ве интересира:

Масажа на стапала во јавен превоз, влечки за тоалет: 15 работи кои се ... Во земјите на Азија владее целосно поразлична и необична атмосфера во секојдневи...
Пар се венчал кога тој имал 17 години, а таа 51 - сега слават 19 годин... По 8 месеци врска, тие се венчале иако со 34 години разлика во години еден од др...
13 работи кои ги има во Јапонија, а му требаат на целиот свет Во болниците, банките и други институции има на располагање очила со различен ди...