Доживејте ги земјите низ светот на поинаков начин, низ 10 фотки


Доживејте ги земјите низ светот на поинаков начин, низ 10 фотки

Колку пати се случило да видите фотка од некој град и да посакате веднаш да го посетите?

dozhivejte-gi-zemjite-niz-svetot-na-poinakov-nachin-niz-10-fotki-01.jpg

Како што ни е добро познато, понекогаш фотографиите кажуваат многу поголеми приказни од зборовите.

Преку фотки, земјите низ светот може да се прикажан на различни начини, но овие во продолжение ги прикажуваат во едно поинакво светло од она досега.

Фотки кои ќе ви ги прикажат местата низ светот на нов начин:

Сите пабови во Велика Британија обележани на Google maps

dozhivejte-gi-zemjite-niz-svetot-na-poinakov-nachin-niz-15-fotki-02.jpg

Во француските лозја се палат огнови за да ги заштитат од мрзнење

dozhivejte-gi-zemjite-niz-svetot-na-poinakov-nachin-niz-15-fotki-03.jpg

Кога ќе седнете да одморите на погрешна плажа во Тајланд

dozhivejte-gi-zemjite-niz-svetot-na-poinakov-nachin-niz-15-fotki-04.jpg

Реалистичниот изглед на знамето на Ирска

dozhivejte-gi-zemjite-niz-svetot-na-poinakov-nachin-niz-15-fotki-05.jpg

Патување во Индија

dozhivejte-gi-zemjite-niz-svetot-na-poinakov-nachin-niz-15-fotki-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

За светот има надеж: 12 докази дека не е сè така црно Брачен пар собрал 15 милиони долари за разделените мигрантски семејства. Да...
4-годишно момче со Даунов синдром стана модел и го освојува светот „Мислевме дека светот е суров, но среќни сме што погрешивме, светот го прифати н...
10 земји во светот во кои се јаде најмногу чоколадо Еден Швајцарец јаде околу 10.8 килограми чоколадо годишно, а еден Кинез само 100...

Најчитани неделава