15 жени - сериски убијци, кои имаат морничави Википедија страни


15 жени - сериски убијци, кои имаат морничави Википедија страни

Која е најморничавата Википедија страна која некогаш ја имате отворено?

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-001.jpg

Веројатно никогаш не ви текнало да ги пребарате најстрашните жени - сериски убијци и да ги прочитате нивните животни приказни.

Ако сакате да откриете до каде е подготвен да оди човек, во негативна смисла на зборот, ова се 15-те најстрашни Википедија страни кои може да ги прочитате:

Леонарда Цанчиули - жената која своите жртви ги претворала во сапун.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-1.jpg

Елизабета Баторија – жената која убила стотица млади жени и се бањала во нивната крв.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-2.jpg

Мира Хиндли – жената која беше прогласена за најзлобна во Велика Британија, бидејќи била вмешана во 5 убиства на деца со нејзиниот партнер Иан Брејди.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-3.jpg

Бел Ганис – кога домот на оваа жена изгорел, биле откриени повеќе гробови со расечени делови од тела.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-4.jpg

Доротеа Пуенте – жената која е осудена за 9 убиства и уште 6 никако не може да се потврдат.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-5.jpg

Тили Климек – жената која тврдела дека има претскажувачки соништа, во кои ја предвидува смртта на нејзините жртви.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-6.jpg

Нани Дос – убила 11 лица и во печатот беше попозната како жената која сама се направила вдовица.

15-strasni-zeni-seriski-ubijci-koi-imaat-mornicavi-vikipedija-strani-7.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Жена си позира за селфи во метро како никој да не ја гледа (видео) Жена одржа лекција за самодоверба откако си направи фотосесија среде метро. Храб...
Жена откри дека момчето ѝ го спасило животот 6 години пред да се сретнат Нивната уникатна љубовна приказна е доказ зошто донирањето крв е бесценето. Н...
Има 4 деца и 1 внуче - Џина Стјуарт е најсекси баба на светот (фото) Провокативната 49-годишна баба многумина ја судат за разголените фотографии, но ...