Генијални начини на кои луѓето го спречуваат ширењето на корона вирусот (фото)


Генијални начини на кои луѓето го спречуваат ширењето на корона вирусот (фото)

Микрофонот на новинарот е закачен за бејзбол палка за да се одржи препорачаното растојание од луѓето

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-12.jpg

„На работното место ни дадоа нови приврзоци за клуч“

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-13.jpg

Пластична преграда што ги штити продавачите и купувачите

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-14.jpg

Двојно пакување на лебот за да се намали ширењето на вирусот

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-15.jpg

Супермаркет во Нов Зеланд кој има каса само за стари лица

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-16.jpg

Плаќање со дрон

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-18.jpg

„Столчињата во чекалната на мојот лекар“

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-20.jpg

Ако ви треба висока маса за работа, но немате, еве ви генијално решение

kreativni-nachini-na-koi-lugjeto-go-sprechuvaat-shirenjeto-na-korona-virusot-21.jpg

ИзворБи можело да ве интересира:

За светот има надеж: 12 докази дека не е сè така црно Брачен пар собрал 15 милиони долари за разделените мигрантски семејства. Да...
10 земји во светот во кои се јаде најмногу чоколадо Еден Швајцарец јаде околу 10.8 килограми чоколадо годишно, а еден Кинез само 100...
Хрватски научник пресмета колкави се шансите да заболите од Корона вирусот Молекуларниот биолог Игор Штагљар, еден од најреномираните хрватски научници кој...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава