Рибите се вљубуваат пребрзо, Јарците не веруваат никому - Работи кои знаците никогаш нема да ви ги признаат


Рибите се вљубуваат пребрзо, Јарците не веруваат никому - Работи кои знаците никогаш нема да ви ги признаат

Секој од нас крие некоја тајна, нели? Понекогаш сакаме, по секоја цена, да скриеме и дел од карактерот или навиките, со цел да доловиме помоќна слика од себеси пред другите.

Raboti-koi-znacite-nikogas-nema-da-vi-gi-priznaat-01.jpg

Раковите се прилично лути најголем дел од времето, иако нема да дозволат никогаш да го видите тоа. Стрелците се плашат од обврски… дознајте кои работи знаците нема никогаш да ви ги признаат:

Овен – немаат поим што прават

Во најголем дел од времето, Овните се прилично збунети и несигурни. Но, своите недоумици ги чуваат длабоко закопани во себе. Овните се секогаш во центарот на вниманието и сакаат да ја покажат сопствената сила, индивидуалност и сигурност, која полека преминува во доминација.

Сопствената збунетост и несигурност често пати ја маскираат со нетолеранција и горделивост.

Бик – љубовта ги плаши

Ја обожаваат романтиката, но љубовта е онаа која вистински ги плаши. Тешко го лекуваат скршеното срце. Радо би го посветиле своето време и внимание на кариерата или купувањето на некој луксузен предмет кој го посакуваат.

Така барем знаат дека тој нема никогаш да ги навреди или да ги остави повредени и уништени.

Близнаци – не ги сфаќаат сопствените постапки

Секогаш енергични, подготвени да учат и да создаваат, немирните Близнаци сепак не може да останат доследни и до крај да ја реализираат идејата.

Понекогаш ќе вложат премногу труд и време и пред самиот крај ќе кренат раце од целта. Расположението и потребите им се менуваат од ден во ден, па некогаш и самите не можат да го најдат крајот на сопствените постапки.

Рак – прилично се гневни и лути

Најнежната, емотивна душа во хороскопот всушност носи потиснат гнев и лутина во себе во најголем дел од времето.

Светлата страна на оваа мрачна особина е тоа што лутината главно се однесува кога некој ќе ги „штипне“ нивните најблиски, односно нивното семејство. Тогаш Раковите се безмилосни противници.

Лав – сака само да го гушнат

Егоцентрични, родени лидери, секогаш во центарот на вниманието… понекогаш на Лавовите им е премногу тешко излезат од улогата на семоќен, роден лидер.

Сè што сакаат е една искрена, цврста прегратка и малку тишина, без дополнителни драми и зборови. И онака имаат премногу од тоа во секојдневниот живот.

Девица – премногу се самокритични

Однадвор зрачат со аура на неверојатна смиреност. Тие се секогаш организирани, практични, методични и изгледа како да не им бегаат конците од раце во ниту една ситуација.

Девиците сепак, се многу незадоволни од своите постапки и себеси, иако многумина посакуваат да го имаат нивното изострено чувство за ред и организација.

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Што предизвикува страв од љубовта кај секој хороскопски знак? Љубовта некогаш ги влече од луѓето нивните најголеми стравови, а некои пак, се с...
Скорпиите се премногу љубоморни, Рибите простуваат брзо - Што мрази се... Секој од нас има лоши страни и маани за кои е целосно (не)свесен. Според ас...
Девицата не е под стрес, Бикот не е љубоморен - работи за кои знаците ... Полесно е да го излажеме светот, многу потешко самите себе. Сите сме луѓе и сите...