Идеи за изработка на лесни новогодишни венчиња за на врата (фото)


Идеи за изработка на лесни новогодишни венчиња за на врата (фото)

10. Венче од јаткасти плодови

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-11.jpg


11. Класично венче од лампиони и зимзелена гранка

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-12.jpg


12. Венче од парче картон и украсна лента

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-13.jpg


13. Венче од бомбони

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-14.jpg


14. Зимзелен снешко

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-15.jpg


15. Венче од лижавчиња

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-16.jpg


16. Ароматично венче од сушено овошје

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-17.jpg


17. Дедо Мраз од лампиони

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-18.jpg


18. Лампиони во стара рамка наместо венче

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-19.jpg


19. Машна - венче

idei-za-izrabotka-na-lesni-novogodisni-vencinja-za-na-vrata-foto-20.jpgБи можело да ве интересира:

20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...
14 идеи за родителите кои сакаат домот да го претворат во куќа од сони... Децата сакаат домот да им наликува на куќа од бајките, или пак, да биде креативн...
Идеи за нежни тетоважи на кои нема да се „бунат“ ниту најстрогите роди... Минијатурни овошки, минималистички фигури, малечки животинчиња – каква тетоважа ...