Маичка со 40 симболи преку кои може да комуницирате ако сте во земја чиј јазик не го знаете


Маичка со 40 симболи преку кои може да комуницирате ако сте во земја чиј јазик не го знаете

maicka-so-40-simboli-preku-koi-moze-da-komunicirate-ako-ste-vo-zemja-cij-jazik-ne-go-znaete-001.jpg

Би било убаво кога сите, секоја година би имале по едно далечно патување за кое ќе ја спакуваме оваа маичка со симболи.

IconSpeak е маичка со 40 испечатени симболи кои ќе ви помогнат да ја срушите јазичната бариера ако престојувате во земја чиј јазик не го владеете.

Со помош на маичката можете да испраќате разни предупредувачки пораки, но и да побарате тоалет, место за преспивање, да прашате колку е часот или во која насока треба да тргнете.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тренд тетоважи кои се протегаат низ цел ‘рбет (фото) Некои сакаат да ја донесат природата на своето тело, додека други да бидат обвие...
Уметникот кој со издржана причина прави само 6 до 8 фотки годишно (видео) Ерик Јохансон е фотограф и дигитален уметник од Шведска, кој не „заробува“ ...
Резбани лажици кои се премногу убави за да јадете со нив Резбарството е вештина која подразбира изработка на уметнички фигури по пат на о...

Најчитани неделава