18 генијални амбалажи кои ќе ги купите без разлика што производ има внатре
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
ВОЗАЧИ 27-03-2020


18 генијални амбалажи кои ќе ги купите без разлика што производ има внатре

Дизајнерите никогаш не ја штедат креативноста, затоа што од неа им зависи „надитрувањето“ на купувачот.

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-001.jpg

Во овие 20 случаи, дефинитивно се надминале себеси, затоа што кога ќе ги видите опаковките нема ни да прашате што има внатре.

Ќе ги земете од полицата без размислување:

1. Тоалет хартија

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-1.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-2.jpg

2. Млеко Jack Daniel’s

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-3.jpg

3. Сладолед кој всушност е сапун

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-4.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-5.jpg

4. Палета на бои од пиво - затоа што „мора“ палетата да е целосна

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-6.jpg

5. Чоколади за среќен роденден, што би рекле „од 7 до 77“

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-7.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-8.jpg

6. Кутија макарунс

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-9.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-10.jpg

7. Камиончиња за чување на стикери и визит картички

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-11.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-12.jpg

8. Календар за дијабетичари

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-13.jpg

9. Сет за виткање на подароци

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-14.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-15.jpg

18-genijalni-opakovki-koi-ke-gi-kupite-bez-razlika-sto-proizvod-ima-vnatre-16.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

10 брилијантни изуми кои го прават секојдневниот живот подобар Како што сите знаеме, среќата е во малите нешта. На сите во секојдневието н...
Животот е прекраток за да работите работа која не ја сакате Станува збор за серија постари, но безвременски моќни реклами со слоганот: „Живо...
После 66 години болка, конечно: Анти-LEGO папучи Во изминативе 66 години секој родител ја знае онаа садистичка болка кога ќе стап...