20 изуми и дизајни кои ќе ве натераат да кажете „ги сакам“


20 изуми и дизајни кои ќе ве натераат да кажете „ги сакам“

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-001.jpg

Понекогаш најнеобичните идеи може да бидат решение за секојдневните проблеми.

Ден за ден, креативни луѓе во светот инвестираат во нови изуми и дизајни, а збирот од овие 20 ќе ве натера да кажете „ги сакам сите до едно“.

1. Сет масло и зачини

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-1.jpg

2. Чистач за ананас

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-2.jpg

3. Желе кое чисти беспрекорно

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-3.jpg

4. УСБ кое покажува уште колку слободна меморија има

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-4.jpg

5. Нож за пица

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-5.jpg

6. Папучи со светилки

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-6.jpg

7. Велосипед со прикачена количка за бебе

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-7.jpg

8. Даски за сечење како сложувалка

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-8.jpg

9. Шолја која ги собира капките

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-9.jpg

10. Саксија која никогаш нема да се преврти

20-izumi-i-dizajni-koi-ke-ve-nateraat-da-kazete-gi-sakam-10.jpg

Уште 10 на следната страна...Би можело да ве интересира:

13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Дизајни од иднината поради кои ќе мислите дека живеете во 4019-та годи... Светот се менува и напредува брзо, па слободно можеме да кажеме дека овие дизајн...
13 работи кои цел живот чекавме да ги измислат Веројатно 90% од работите на оваа листа на дизајни и вам ви затребале барем една...