Први подготовки: „Направи сам“ декорации за Велигден


Први подготовки: „Направи сам“ декорации за Велигден

Оваа година не дозволувајте да се задоволите со идентичните лански декорации, кои веројатно не се во полн сјај. Имате доволно време за да смислите и направите нешто ново, а ние ви помагаме со забавни идеи.

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-001.jpg

Велигденските празници се уште една добра причина да украсите низ дома и да ги поканите најблиските да уживаат во празничната атмосфера заедно со вас.

Дел од декорациите може да ги направите и со дечињата, за и тие да ја почувствуваат еуфоријата.

Идеите се во продолжение, ваше е да одберете што ќе испробате:

Направете хартиени јајца во боја:

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-1.jpg

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-2.jpg

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-3.jpg

Или во една рамка за слика залепете шарени копчиња во облик на велигденско јајце:

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-4.jpg

Може да направите пилиња од кутиите за јајца:

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-5.png

Штипка со финта:

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-6.jpg

Жолти пилиња на 3 начини:

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-7.jpg

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-8.jpg

prvi-podgotovki-napravi-sam-dekoracii-za-veligden-9.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...
14 идеи за родителите кои сакаат домот да го претворат во куќа од сони... Децата сакаат домот да им наликува на куќа од бајките, или пак, да биде креативн...
Генијални идеи како со тетоважа да ги покриете лузните и белезите од р... Многумина кои имаат лузни по телото гордо ги носат и не се срамат од нив, но има...