Забавни техники за фарбање на шарени велигденски јајца


Забавни техники за фарбање на шарени велигденски јајца

Откако ги обоивте црвените јајца, време е во корпата да додадете малку бои и дезени.

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-001.jpg

Ако секој Велигден јајцата ви излегуваат еднолично и сакате да промените нешто, пробајте некоја нова техника.

Во фарбањето вклучете ориз, пена, ливчиња и цветови, лак за нокти...

Неколку забавни предлози кои ќе ви се најдат:

Со помош на салфетка и бои

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-01.jpg

Со пена за бричење и бои

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-02.jpg

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-03.jpg

„Мермерни јајца“ со помош на лак за нокти

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-04.jpg

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-05.jpg

Бели јајца со едноставен дезен

zabavni-tehniki-za-farbanje-shareni-veligdenski-jajca-06.jpg

Идеите продолжуваат на следната страна...Би можело да ве интересира:

Идеи за бели, снежни новогодишни декорации од Pinterest (фото) Како најбрзо да го претворите домот во зимска бајка? Бели, снежни декорации во с...
Корисни ситници од 2 долари и помалку, достапни на AliExpress За оние кои сакаат да купуваат ситници, AliExpress е рајот за онлајн шопинг... ...
10 корисни работи кои може да ги купите од Aliexpress за помалку од 1 ... Онлајн купувањето во одредени случаи може да биде апсолутен погодок, посебно ког...