Моќни рекламни постери кои е невозможно да ги игнорирате


Моќни рекламни постери кои е невозможно да ги игнорирате

Рекламите можат или да нè натераат да го свртиме погледот или промениме каналот, или пак да ги промениме животните навики.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-001.jpg 

Овие неколку се толку моќни, што ќе ве натераат да ставите прст на глава и да се запрашате што вие како индивидуа можете да промените.

Тоа што го носите не е само крзно. Тоа е нечиј родител.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-01.jpg

Како може да изгледа селфито додека возите.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-02.jpg

Над илјадници деца чекаат по 7 години за да ги пронајдат своите родители. Ставете крај на чекањето – посвојте.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-03.jpg

Сочувај.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-04.jpg

Природата не може да се прилагоди на сè.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-05.jpg

„Ѝ ветив дека на никого нема да го кажам она што го видов.“ – Злоупотребата не смее да остане тајна.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-06.jpg

Пријавете го домашното насилство.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-07.jpg

Кога еднаш ќе го видат ова, ќе го паметат засекогаш.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-08.jpg

Шумите умираат заедно со членовите кои живеат во нив.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-09.jpg

Алкохоличарите не си наштетуваат само себеси.

mokjni-reklamni-posteri-koi-e-nevozmozno-da-gi-ignorirate-10.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Моќни урбани дизајни кои сакаме да ги имаме и во Скопје Вистински добрите дизајнери никогаш не разочаруваат со нивните креативни решениј...
Моќни кампањи на кои бевме сведоци во 2016-та Глобалните кампањи ги опфаќаат глобалните проблеми, за кои за жал, сите молчат. ...
Паметни реклами кои нè молат да не си го трошиме животот залудно Рекламите во продолжение, преку само една слика и слоган, имаат за цел да нè осв...

Најчитани неделава