Тетоважи за парови кои не сакаат класични бурми (фото)


Тетоважи за парови кои не сакаат класични бурми (фото)

Прстенот е симбол на обврзување помеѓу две лица. Но, како што времињата и вкусовите се менуваат, некои сакаат да го заменат со тетоважа.

tetovazi-za-parovi-koi-ne-sakaat-klasicni-burmi-foto-001.jpg

Не сите сакаат да ги прават работите традиционално, па ако се пронаоѓате во описот, сигурно ќе бидете воодушевени од идејата бурмата да ја замените со минималистичка или впечатлива тетоважа.

Од иницијалите на партнерот, до клуч и срце, изборот на идеи е огромен:

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Како да го изберете вистинскиот симбол за вашата тетоважа? Пред да ја изберете идеалната тетоважа дознајте што значи симболот што ќе го нос...
Уникатна перница за партнерот да ве гушка на раат Овој уникатен изум спиењето во позицијата „лажичка“ ќе ви го направи вистинско з...
14 идеи за родителите кои сакаат домот да го претворат во куќа од соништата за децата Децата сакаат домот да им наликува на куќа од бајките, или пак, да биде креативн...