Трансформации од стари работи кои ќе му дадат нов изглед на вашиот дом


Трансформации од стари работи кои ќе му дадат нов изглед на вашиот дом

Ако мислите дека нешто што веќе не го употребувате треба да го фрлите, прво размислете дали би можело да се трансформира во нешто друго и да добие втор живот.

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-01.jpg

Не сите работи кои не ги користите треба да завршат во ѓубре, бидејќи со многу од нив може да направите нешто друго што ќе има поголема функционалност од првичната намена.

Креативноста секогаш создава неверојатни дела, па така може да ја искористите и за да ги трансформирате старите работи во домот во нешто што ќе му даде сосема нов изглед.

Во продолжение неколку идеи за трансформација во домот:

Што да правите со стара трамболина

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-02.jpg

Неупотребливиот велосипед може да има друга намена

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-03.jpg

Полици на лулка

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-04.jpg

Мала масичка која не сте знаеле дека ја поседувате

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-05.jpg

Начин да го зачувате старото пијано засекогаш без да зафаќа простор

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-06.jpg

Старите врати може да бидат одлична рамка

transformacii-od-stari-raboti-koi-kje-mu-dadat-nov-izgled-na-vashiot-dom-07.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...
Нов уникатен дизајн на новогодишна елка за луѓето со мачки и мали дечиња Со ваквиот тип на елка повеќе нема нервози и главоболки, сепак дали е толку маги...
Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-дела Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...

Најчитани неделава