11 докази дека сè уште можеме да ја спасиме планетата


11 докази дека сè уште можеме да ја спасиме планетата

Измислено е силиконско стапче за чистење уши, што се користи повеќе пати, како и садови од тиква.

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-01.jpg

Нема потреба да кажеме дека планетата се дави во ѓубрето од луѓето.

За среќа, многу луѓе почнаа да работат на спасување на еко системот.

Докази дека сè уште можеме да ја спасиме планетата:

Садови од тиква

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-02.jpg

Детски играчки од биоразградлива пластика

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-03.jpg

Столчиња од ќерамиди

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-04.jpg

Силиконско стапче за чистење уши, што се користи повеќе пати

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-05.jpg

Машина за продажба на свежа салата

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-06.jpg

Еко жилет на кој му ги менувате само сечилата

11-dokazi-deka-se-ushte-mozheme-da-ja-spasime-planetata-07.jpg

Уште 5 изуми на следната страна...Би можело да ве интересира:

Криви ѕидови, чудно наредени плочки: 20 докази зошто не треба да штеди... Соработката со мајстори понекогаш може комплетно да ве истошти затоа внимателно ...
14 работи од Али Експрес кои ќе ни помогнат да ја спасиме планетата Дали имате чувство дека создаваме премногу отпад? Што правиме во врска со тоа?&n...
Дизајни кои се на граница помеѓу генијални и непотребни Креативноста не познава граници, но затоа постојат дизајни кои никако не можеме ...