Уникатна перница за партнерот да ве гушка на раат


Уникатна перница за партнерот да ве гушка на раат

Овој уникатен изум спиењето во позицијата „лажичка“ ќе ви го направи вистинско задоволство.

unikatna-pernica-za-partnerot-da-ve-gushka-na-raat-01.jpg

Сите сме биле во таква позиција кога сакаме да прегрнеме некој што го сакаме при спиење и раката ни се здрвила затоа што била згмечена под перницата и не пристигало доволно крв до неа.

Сега, има решение за ова.

Перницата „Coodle pillow“ ќе ви овозможи на раат да го гушкате партнерот, а и тој вас. Таа е специјално дизајнирана за спиење во позицијата „лажичка“.

unikatna-pernica-za-partnerot-da-ve-gushka-na-raat-03.jpg

Концептот е едноставен, таа е заоблена како мост и под неа може да ја ставите раката. Комфорот е загарантиран за двете страни.

Во неа има специјална пена која ја држи цврсто и не дозволува врз раката да ја чувствувате целата тежина од главата на партнерот.

Како изгледа оваа перница:

unikatna-pernica-za-partnerot-da-ve-gushka-na-raat-06.jpg

unikatna-pernica-za-partnerot-da-ve-gushka-na-raat-05.jpg

unikatna-pernica-za-partnerot-da-ve-gushka-na-raat-04.jpg

unikatna-pernica-za-partnerot-da-ve-gushka-na-raat-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

19 тетоважи што на тату артистите им е смачено да ги прават Неодамна, еден корисник на Редит го поставил прашањето: „Тату артисти, кои се де...
20 идеи за сите кои сакаат да го истетовираат универзумот на своја кож... Универзумот нè асоцира на најубавите небесни појави – цели планети, ѕвезди, асте...
Тетоважи за парови кои не сакаат класични бурми (фото) Прстенот е симбол на обврзување помеѓу две лица. Но, како што времињата и вкусов...