Идеи како да направите необична новогодишна елка


Идеи како да направите необична новогодишна елка

Ако и вие со години ја китите едната иста, пластична новогодишна елка, сигурно монотонијата ви досадува.

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-001.jpg

Колку и да е радосно китењето на елката, кога едното исто се повторува со години – досадува. Па, време е да ги промените празничните навики.

Кој би рекол дека може да направите елка од картоните од искористената тоалетна хартија? Или од тапите за вино? А, од шарен селотејп?

Ви откриваме повеќе идеи од што сè може да направите новогодишна елка:

Од дрвена скала

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-01.jpg

Од стапчиња од сладолед, обоени во зелена боја, нанижани на конец

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-02.jpg

Од стари тапи од шишиња

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-03.jpg

Од шарени лепливи ленти

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-04.jpg

Или од залепени лампиони на ѕид

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-05.jpg

Две идеи за елка од неколку закачалки

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-06.jpg

idei-kako-da-napravite-neobicna-novogodisna-elka-07.jpg

Идеите продолжуваат на следна страна...Би можело да ве интересира:

20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...
14 идеи за родителите кои сакаат домот да го претворат во куќа од соништата за децата Децата сакаат домот да им наликува на куќа од бајките, или пак, да биде креативн...
Генијални дизајни за ентериер што ќе ги посакате во вашиот дом Убавиот мебел, особено ако е со повеќе функции, може да го направи секој дом поу...