Лесни и евтини - Новогодишни „направи сам“ проекти


Лесни и евтини - Новогодишни „направи сам“ проекти

Како сами да си направите ново венче за на врата, како да дизајнирате лампион по своја желба или на кратко, како да го разубавите просторот со вашата креативност?

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-001.jpg

Ако сакате да бидете вредни, да ги вклучите и другите членови од семејството и заедно да ја дочекате празничната еуфорија, ви предлагаме да организирате ден за „направи сам“ проекти.

Што може да направите брзо и лесно, а да поминете евтино?

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-02.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-01.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-03.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-04.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-06.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-07.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-08.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-09.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-10.jpg

lesni-i-evtini-novogodisni-napravi-sam-proekti-11.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново ниво Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...
Бабичката која најмногу им се радува на празниците - Секоја година дома има преку 2.000 новогодишни ... Секој Божиќ, куќата на Бети Ен Џоунс и нејзиниот сопруг Кит е украсена со над 2....
На Амазон се продава летната „тераса“ од соништата Веројатно веќе знаете за куполите за изнајмување што стануваат сè повеќе пуларни...