Како да освоиш жена?


Како да освоиш жена?

 Се верува дека во Тибет живее најголемиот филозоф на светот. Еднаш го посетил некој дечко кој сакал да дознае кој е патот до срцето на саканата.

kako-da-osvois-zena-0001.jpg

Што го советувал мудрецот? Ако ви треба и вам ваква помош убаво прочитајте ги советите:

1. Миј си ги забите.

2. Немој пред неа да го чешаш меѓуножјето.

3. Кога одиш во тоалет крени го капакот, но не заборавај да го спуштиш после тоа.

4. Не шмацај кога џвакаш.

5. Немој да подригнуваш на глас.

6. Немој да прдиш.

7. Измиј си ги рацете пред да излезеш од купатило.

8. Немој да зборуваш грдо за мајка и.

9. Немој да пцуеш.

10. Секогаш смеј се на нејзините шеги, па макар и да биле лоши.

11. Немој да бидеш љубоморен, остави и го ова задоволство неа.

12. Немој да пушташ стомак и да се дебелееш.

13. Немој долго да седиш во купатило.

14. Немој да и велиш дека не знае да вози.

15. Научи да готвиш, да местиш кревет, да миеш садови, да и кажеш 24 пати во денот дека ја сакаш.

16. Остави ја да зборува со часови на телефон.

17. Запомни: Ти не сакаш фудбал и мразиш Формула.

18. Почитувај ја нејзината главоболка, но ако таа сака секс од тебе, веднаш исполни и ја желбата. И немој да си помислил да заспиеш! Гледај ја во очи и гушкај ја се' додека не заспие.

19. Бричи се секој ден за да не и ја повредиш кожата.

20. Јави и се, било кога и од било каде.

Дечкото се замислил, па му рекол на филозофот:

Сега веќе ми е јасно зошто на светов има толку хомосексуалци!

Би можело да ве интересира:

Од срцето на една сестра: За сите сестри што љубов значат... Ја гледам, ја слушам и сфаќам дека со секој атом од своето тело таа ми посакува ...
Ако те повредил не му давај шанси жено, ќе ги прокоцка сите до една! Зошто залудно се надеваш дека во слабак се крие херој? Залудно ти ветува. Нема д...
Можеш ти жено сè што ќе посакаш, само немој да венееш покрај лошиот ма... Што сè постигнува една жена, знае само таа, иако често и не е свесна за своите м...