Плива наутро, работи до доцна навечер: Како изгледа денот на Владимир Путин?


Плива наутро, работи до доцна навечер: Како изгледа денот на Владимир Путин?

Тој е познат по љубовта кон активниот начин на живот, но како му започнува денот и кога е најконцентриран за носење на најзначајните одлуки за Русија?

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-01.jpg

Владимир Путин е важен лик во глобалната политика и неговиот живот години наназад ги интригира луѓето низ целиот свет.

Многу податоци за него има во книгата „Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin“.

Како изгледа дневната рутина на рускиот претседател:

Путин станува доцна наутро, а појадува околу пладне.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-02.png

Најчесто појадува омлет или варени јајца во комбинација со свеж џус.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-03.jpg

Состојките за неговите оброци се од фармата на религиозниот лидер на Русија, патријархот Кирил, тврдат некои руски медиуми.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-04.jpg

По појадокот, задолжително пие кафе.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-05.jpg

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-15.jpg

Следуваат 2 часа пливање, кои ги смета за најдобро време за носење на значајни одлуки за Русија.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-06.jpg

Потоа, крева тегови во теретана.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-07.png

Иако, има 65 години неговата љубов кон активниот живот и спортот е огромна.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-08.jpg

Во 2015 е фотографиран како вежба со рускиот премиер Димитриј Медведев.

pliva-nautro-raboti-do-docna-navecher-kako-izgleda-denot-na-vladimir-putin-09.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

6 историски факти кои ќе ја променат вашата перцепција за времето Историјата се создава секојдневно во светот, но не секогаш можеме да го забележи...
Никогаш не се оженил, бил опседнат со чистење: 5 необични факти за Ник... Никола Тесла бил роден во 1856 година и отсекогаш бил фасцинантна и енигматична ...
12 брилијантни мисли од Алберт Ајнштајн Сметан за еден од највлијателните физичари на 20 век, Алберт Ајнштајн е еден од ...