10 цитати за оние кои обожаваат да се шегуваат на сметка на бракот


10 цитати за оние кои обожаваат да се шегуваат на сметка на бракот

Мудрите зборови со доза на сарказам и иронија се најдобриот начин да го опишете брачниот живот.

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-001.jpg

Секако, потребно е да имате голема доза на хумор и да не ги земате сите зборови при срце.

Бракот е прекрасна работа, но и прекрасна основа за духовити мудрости:

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-1.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-2.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-3.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-4.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-5.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-6.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-7.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-8.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-9.jpg

10-citati-za-onie-koi-obozavaat-da-se-sheguvaat-na-smetka-na-brakot-10.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 животни лекции според кои се води Ким Катрал и ќе ве инспирираат Зад себе актерката има повеќе од 80 одиграни улоги, а најпозната е секако, по ли...
Инспиративни цитати за секоја нова мајка и нејзиното тело по породувањ... Без оглед како и да се породила, телото на мајката во најголем број случаи веќе ...
„Годините носат слобода": 7 вредни животни лекции од Глен Клоус Глен Клоус е една од најценетите актерки на нашето време. Родена е на 19 март, 1...