11 правила кои ќерките на Барак Обама мораа да ги почитуваат кога тој беше претседател на САД


11 правила кои ќерките на Барак Обама мораа да ги почитуваат кога тој беше претседател на САД

Саша и Малиа имале низа ограничувања од страна на родителите сè со цел и покрај богатството и вниманието од медиумите да израснат во приземјени и паметни девојки.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-01.jpg

Сега водат порелаксиран живот, но кога нивниот татко беше претседател на САД, Малиа и Саша Обама имаа многу строги правила за однесување.

Нивните родители Барак и Мишел Обама од нив имаа низа барања:

Саша мораше да работи минимално платена работа за да стекне работни навики и мораа да бидат дел од хуманитарни акции.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-13.jpg

Не им беа дозволени мобилни телефони во работните денови, туку само за време на викендите.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-02.jpg

Мораа сами да си ги средуваат собите, иако имаа персонал задолжен за тоа и така си го заслужуваа џепарлакот.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-10.jpg

Мораа да носат конзервативна облека.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-03.jpg

Мораа да се занимаваат со спорт и да бидат дел од тимски активности.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-07.jpg

Мораа да зборуваат втор јазик и тоа мандарински.

11-pravila-koi-kjerkite-na-barak-obama-moraa-da-gi-pochituvaat-koga-toj-beshe-pretsedatel-na-sad-09.jpg

Уште 5 правила на следната страна...Би можело да ве интересира:

7 правила кои Ким Џонг Ун ја присилува својата сопруга да ги почитува Постојат низа правила кои Ри Сол Џу мора да ги почитува, едно од нив е криењето ...
„Единствената добра зависност е љубовта“ - 15 цитати од најсиромашниот... Скромниот претседател на Уругвај донирал 90% од својата плата во добротворни цел...
9 докази дека принцот Хари го живее животот по свои правила Со самото тоа што стапи во брак со актерката Меган Маркл принцот Хари покажа дек...