Сурова мајка, смрт на терапевтот: 12-те најлоши животни искуства на Џенифер Анистон


Сурова мајка, смрт на терапевтот: 12-те најлоши животни искуства на Џенифер Анистон

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-33.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-24.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-22.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-21.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-20.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-19.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-18.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-17.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-16.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-14.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-13.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-12.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-11.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-10.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-08.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-04.jpg

surova-majka-smrt-na-terapevtot-12-te-najloshi-zhivotni-iskustva-na-jennifer-aniston-03.jpg

Прочитајте и 15 ужасни работи кои Анџелина Џоли му ги правеше на Бред Пит!

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Животни лекции кои ги научивме од ликовите од познатите серии Кога ги гледаме нашите омилени филмови и серии, како и ние да ги преживуваме сит...
Мајка ѝ е коцкар, татко ѝ е скиентолог: 12 мрачни тајни за животот на Џенифер Лопез Секоја седмица на своето момче Каспер Смарт му давала по 10.000 долари за тој да...
Мајка ѝ го застрелала татко ѝ, позирање за Плејбој: 10 тајни од детството на Шарлиз Терон Нејзината мајка не завршила на суд, а Шарлиз има проблеми со справување со бесот...

Најчитани неделава