Виц: Проблематичниот Мујо на прва вечера со родителите на Фата


Виц: Проблематичниот Мујо на прва вечера со родителите на Фата

Еден ден Мујо налетал на стар мотор кој отсекогаш сакал да го купи, со натпис: се продава. Мујо бил проблематично момче со непредвидливи постапки.

problematicniot-mujo-na-prva-vecera-so-roditelite-na-fata

Моторот изгледал подобро од нов во продавница иако имал веќе десет години. Бил сјаен и одлично сочуван.

Истиот момент Мујо донел одлука и го купил, а на крајот го запрашал продавачот како му успевало да го одржи во толку добра форма за сите овие години.

Многу едноставно. Кога имаш мотор, а надвор се подготвува да врне, намачкај ги хромираните делови со вазелин. Тоа ќе го заштити од последиците на влагата, му одговорил продавачот и му подарил и кутија со вазелин.

Истата вечер Мујо требало да отиде на вечера кај родителите на Фата и се разбира отишол со неговиот штотуку купен мотор.

- Нешто морам да ти кажам за моите родители пред да влезеш. За време на вечерата ние не разговараме. Кој проговори прв, потоа мора да ги измие садовите.

- Разбирам, нема проблем. – одговорил Мујо и влегле во куќата.

Кога влегле, Мујо се шокирал од купиштата неизмиени садови на сред дневна соба.

Во кујната видел уште еден куп неизмиени садови. Неизмиени садови имало дури и на скалите, во ходникот, насекаде до каде што досегал погледот, купишта неизмиени садови.

Конечно седнале да вечераат и јасно, никој не прозборел ниту еден збор.

Како што вечерале во тишина, Мујо одлучил да ја искористи ситуацијата. Се наведнал кон Фата и ја бакнал.

Никој не рекол ниту еден збор, па Мујо се наведнал малку повеќе и почнал да и ги бакнува градите.

Сè уште никој не рекол ни еден збор. Мујо станал, и ја скинал облеката на Фата и се сексал со неа пред очите на нејзините родители.

Девојката била зачудена, нејзиниот татко блед, а мајка и престрашена додека Мујо мирно си седнал и продолжил со вечерата.

Сè уште никој ништо не рекол.

Мујо ја погледал мајка и на Фата и си рекол, навистина добро изгледа за нејзини години!

И со неа се сексал во сите можни пози на трпезариската маса.

Фата побеснела, на татко и му излегувал чад од ушите, но сè уште никој не кажал ниту еден збор.

Одеднаш надвор почнало да светка, да грми и да врне дожд.

Мујо се сетил на својот мотор, бргу станал и од џебот ја извадил кутијата со вазелин.

Во истиот момент скокнал татко и на Фата, се тргнал од масата и извикал:

- Добро, бе добро! Јас ќе ги мијам садовите!

Би можело да ве интересира:

Работи кои сите ги правевме пред 10 години, а денес не би ги повториле Лоши филтри за фотки, смешни пози и однесувања – од кои работи денес се срамиме,...
Родители на кои им е потребен одмор повеќе од било кој друг (фото) Ако мислите дека веќе ви е доста од сè и заслужувате одмор, сетете се како им е ...
Дневна доза смеа: Кога предметите околу нас би зборувале… Сигурно ви се случило да го отворите фрижидерот неколку пати едно по друго, во о...