Лажна бременост: Реакција на родителите (видео)


Лажна бременост: Реакција на родителите (видео)

Дечково седи, се препотува, раскажува, додека мајка му непрестанато ги пресметува деновите и му повторува едни исти реченици.

koga-na-roditelite-im-soopstuvas-deka-si-zatrudnil-devojka-01

Татково e некако збунет, па нема што многу да каже, ама затоа мајката на овој 17-годишен дечко не знае што попрво. Кога се случило, како, нели ти кажав...?

За после цели 5 минути жестоката ситуација да добие неочекувана завршница.

Вреди да изгледате до самиот крај:

Би можело да ве интересира:

Виц на денот: Кога си најлошиот и најдобриот маж истовремено Мажот се буди мамурен. Отвора очи, а на масичката гледа чаша вода и два Аспирини...
Дневна доза смеа: Кога предметите околу нас би зборувале… Сигурно ви се случило да го отворите фрижидерот неколку пати едно по друго, во о...
Кога очекувањата и реалноста нема да се совпаднат... (фото) Понекогаш, реалноста не изгледа онака како што сме очекувале. На пример, тоа нај...