Лифт без дно (3Д) - реакции на луѓето (видео)


Лифт без дно (3Д) - реакции на луѓето (видео)

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-povekjeСо помош на креативна оптичка илузија во Southside шопинг центарот во Лондон, голем број луѓе се зачудија и се најдоа затекнати во лифт без под.


Кога вратата од лифтот се отворала, преплашените луѓе се наоѓале само еден чекор од паѓање во лифтот.

Оваа 3D илузија била направена за да ги подготви Британците за лансирањето на Alton Towers Resort – нова атракција.

Станува збор за подземен тематски парк со темни и страшни пештери.

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-1

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-2

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-3

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-4

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-5

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-6

lift-bez-dno-3d-reakcii-na-lugjeto-video-7

Би можело да ве интересира:

7 навики поради кои парите ви „летаат“, без да забележите Веројатно и на вас ви се случило да ги потрошите парите без притоа да сте свесн...
Од партали до богатство: 10 ѕвезди кои се родени во сиромашни семејства Денес редовно слушаме изјави од светски познатите личности. Мошне често може да ...
Работи кои не смеете да ги правите во ситуации опасни по живот, иако не изгледаат така Во тешки и опасни ситуации, луѓето може да се однесуваат неразумно, па добро е с...

Спонзорирани линкови: