Илустрации: Како би изгледал светот, ако не лажевме?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Software Engineer 13-03-2018
Продавач 20-03-2018


Илустрации: Како би изгледал светот, ако не лажевме?

Често преферираме да ја сокриеме вистина и наместо неа да кажеме некоја бела или можеби и поголема лага.

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-01.jpg

Тоа речиси секогаш го правиме со најдобри намери, за да не навредиме некого или да не го ставиме во незгодна позиција...

Но, понекогаш намерите и не се така добронамерни.

Во секој случај, како би изгледал светот, ако никој не лажеше?

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-1.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-3.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-4.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-5.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-6.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-7.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-8.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-9.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-10.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-12.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-13.jpg

ilustracii-kako-bi-izgledal-svetot-ako-ne-lazevme-14.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

На кое место во светот би се нашле ако ископаме дупка во земјата по пр... Кога бевме мали, се прашувавме на кое место во светот би се нашле ако ископаме д...
Како да преживеете под урнатини + 4 други тактики за во опасни ситуаци... Потребни ви се вештини ако некогаш во животот се најдете во некоја неверојатна т...
Од партали до богатство: 10 ѕвезди кои се родени во сиромашни семејств... Денес редовно слушаме изјави од светски познатите личности. Мошне често може да ...