20 животни искуства кои секој маж треба да ги искуси пред да наполни 40 години
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Software Engineer 13-03-2018
Продавач 20-03-2018


20 животни искуства кои секој маж треба да ги искуси пред да наполни 40 години

Конечна листа на животни искуства и работи кои секој маж треба да ја има исполнето пред да ја заврши 4-тата деценија од животот.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-001.jpg

Пред да наполните 40 ќе имате сосема доволно време за да ги направите следниве 20 работи и не смее да ја пропуштите секоја шанса за нивно реализирање:

1. Да го возите автомобилот од соништата на тест возење или изнајмен на неколку часа.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-1.jpg

2. Да стигнете со бротче од еден до друг град и вие да управувате.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-2.jpg

3. Да помогнете на некој на кој му е потребна помош, без да го кажете тоа на никого.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-3.jpg

4. Да поминете 1 недела исклучени од светот и секојдневието.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-4.jpg

5. Да нуркате и да видите застрашувачки огромни водни суштества.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-5.jpg

6. Да креирате коктел по ваш вкус, со ваши состојки, кој ќе биде како личен потпис.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-6.jpg

7. Да пораснете брада, барем еднаш.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-7.jpg

8. Да сошиете барем еден костим по ваша мерка, не да купите.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-8.jpg

9. Да живеете неколку месеци во друга земја каде што не ги знаете јазикот и културата.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-9.jpg

10. Да изедете оброк кој сам сте го уловиле и зготвиле.

20-zivotni-iskustva-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-iskusi-pred-da-napolni-40-godini-10.jpg

Листата продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Изглед, семејство, минато: 9 работи од кои не треба да се срамите во ж... Во денешно време, луѓето се станати премногу зависни од мислењето на другите.&nb...
20 работи од кои треба да се откажете веднаш Зошто ни е толку тешко да се откажеме? Откажувањето не секогаш значи дека се пре...
6 работи што не треба да ги правите кога не можете да заспиете Сите сме имале моменти кога никако не можеме да заспиеме навечер. Колку и да се ...