Слатко задоволство кое се пие и грицка - Кафе во корнет


Слатко задоволство кое се пие и грицка - Кафе во корнет

Што мислиме за повеќенаменските производи? Веројатно сé најдобро, а овој сладок корнет исполнет со кафе не е никаков исклучок.

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-01.jpg

Специјалната продавница за кафе која го прави овој волшебен десертен напиток се наоѓа (нормално) во Токио. Кафето во корнет е хит на Инстаграм, а може да го пронајдете под хаштагот #coffeeinacone.

Корнетите се обложуваат согласно желбите на кофеиноманите – со течно чоколадо, шарени мрвици, па дури и во мача чај во прав.

А професионалните бариста мајстори ќе се погрижат вашето кафе во корнет да биде декорирано со млечна пена во облик на цветови, срценца и весели емотикони.

Зарем не посакувате барем едно кафе во корнет токму сега?

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-04.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-03.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-02.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-11.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-10.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-09.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-08.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-07.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-06.jpg

Slatko-zadovolstvo-vo-kornet-koe-se-pie-i-gricka-05.jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Јапонците одат во шума, Германците пијат пиво: Техники за среќа од цел... Кога ќе погледнеме наназад во нашите животи често тоа што е најзначајно се наста...
Раскинувањето е крај на светот: 9 грешки кои сите ги правиме во младос... Кога сме млади, сме пострасни, расположени, емотивни, желни за живот. Но, н...
Чудни работи кои сите ги правиме, а никој не знае зошто Сите луѓе имаат некои чудни навики, а повеќето од нив ги правиме речиси сите, бе...