Низ илустрации: Убавините кога живееш сам


Низ илустрации: Убавините кога живееш сам

Сигурно некогаш и вие сте посакале да живеете сами одреден период од животот.

niz-ilustracii-ubavinite-koga-zhiveesh-sam-01.jpg

Тоа може да биде забавно и интересно, да правите што ќе посакате и кога ќе посакате, без никој за ништо да ви замери.

Но понекогаш знае да биде и тешко. Затоа е важно да се гледа само на позитивните работи и да се ужива во животот, ако веќе сте се одлучиле на тоа.

Преку овие илустрации е прикажано како е да се живее сам, на еден шармантен начин:

Имате време да се грижите за себеси

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-002.jpg

И да си дозволите малку да бидете несмасни

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-03.jpg

Понекогаш заборавате на правилата за однесување

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-04.jpg

Ваш избор е кога во домот ќе направите неред

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-05.jpg

И потоа по своја волја да го средите во 3 часот наутро

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-06.jpg

Домашните обврски можат да почекаат кога има друг приоритет

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-07.jpg

Можете да оставите ваши траги насекаде

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-08.jpg

Тоа е само ваш дом

17-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kako-e-da-se-zhivee-sam-09.jpg

Уште 9 илустрации на следната страна...Би можело да ве интересира:

Илустрации кои откриваат скриени светови од секојдневието Андреа Учини е уметник од Италија кој направи серија интересни илустрации со скр...
Светот може да биде поубаво место, ако сакате да гледате на него позит... Се сеќавате ли како кога бевте мали се обидувавте да ги „пополните“ пукнатините ...
Стратегија од Google тренер: Како да го креирате вашиот идеален живот? Колку пати во животот сами на себе сте си ветиле дека ќе си го доведете животот ...

Најчитани неделава