Илустрации во кои ќе се препознаат сите кои барем еднаш се обиделе да слабеат


Илустрации во кои ќе се препознаат сите кои барем еднаш се обиделе да слабеат

Ако барем еднаш во животот сте се обиделе да го започнете процесот на слабеење, знаете дека патот е тежок и трнлив.

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-01.jpg

Колегите постојано ви „прават лиги“ со оброците на работа, нозете одбиваат да трчаат, а фрижидерот ве повикува во доцните часови на ноќта.

Накратко, животот не е воопшто мед и млеко и секој ден ви носи нов предизвик.

Ако сте поминале низ овој процес, сигурно ќе се пронајдете во следниве илустрации:

Прво, сфаќате дека е време да намалите неколку килограми

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat02.jpg

И, првите денови од диетата се секогаш најтешки

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat03.jpg

Ако не сте научени на активност, тренингот е тортура

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-04.jpg

Првото разочарување е кога ќе видите резултати таму каде не сте ги очекувале

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-05.jpg

Јадењето брокули е добро само ако си замислувате дека сте бог на здравата исхрана

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat06.jpg

За да биде сè како што треба, дури и телефонот претрпува промени со апликациите

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat07.jpg

И кога ќе помислите дека сте го издржале денот, доаѓа вечерта...

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-09.jpg

Но, нема ништо подобро од тоа да се откажете од нездравата храна

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-10.jpg

Иако сите околу вас изгледа како да ви ја тестираат издржливоста

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-11.jpg

Сепак, по неколку недели ќе почнете да гледате поинаку на „здодевниот“ зеленчук

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-12.jpg

Можеби патот не е лесен, но дефинитивно радоста по постигната цел не се споредува со ништо

ilustracii-vo-koi-kje-se-prepoznaat-site-koi-barem-ednash-se-obidele-da-slabeat-13.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Илустрации што ќе направат да се вљубите во снегот Снежна покривка на куќите, автомобилите и дрвјата и магични светилки кои го наја...
Илустрации кои на брутален начин прикажуваат дека нешто не е во ред со... Постојано во трка со времето, во потрага по пари и под влијание на стереотипите ...
Бабини деветини или во какви глупости веруваме Кога бев мал верував во сé и сешто. Мислев дека секој старечки збор и прекор сод...