Жените од целиот свет одбраа – 20 најубави мажи


Жените од целиот свет одбраа – 20 најубави мажи

Во морето од натпревари и топ листи, секоја година жените си одбираат по неколку мажи кои им ги освоиле симпатиите со шармот, физичкиот изглед и успесите.

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-001.jpg

Оваа година, листата за 20 најубави мажи формирана онлајн, од 3 милиони интернет корисници ширум светот, изгледа вака:

Треванте Роудс, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-1.jpg

Тиен, пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-2.jpg

Тони Махфуд, модел

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-3.jpg

Мичиел Хуисман, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-4.jpg

Марио Касас, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-5.jpg

Бариш Ардуч, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-6.jpg

Арон Тејлор-Џонсон, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-7.jpg

Чонгјук, пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-8.jpg

Оскар Ајзак, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-9.jpg

Јенсен Еклс, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-10.jpg

Листата продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Топ 5 работи на кои богатите трошат најмногу пари Повеќе не е тренд парите да се покажат, туку да се скријат. Фалењето со скапи ма...
За жените кои немаат идеја: Мажите откриваат какви подароци сакаат Дали и вие сте од оние жени кои немаат идеја за машки подароци и тоа им е најгол...
Ужасни работи кои жените ги прават, а не сакаат мажите да ги дознаат Иако се обидуваат да изгледаат како совршени суштества, жените имаат ужасни нави...