Како изгледаат девојките на 18 години низ земјите во светот?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Како изгледаат девојките на 18 години низ земјите во светот?

Како изгледа 18-годишна девојка во Австралија, а како во Катар? Како во Иран, а како во Бразил?

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-01.jpg

Некои девојки на 18 години се природни и уште го имаат детето во себе, додека други како да сакаат предвреме да остарат со тон шминка на лицето и облека наменета за постари.

Во проектот #ThisIs18 flashmob на магазинот New York Times учество земаа 18-годишни девојки од Индија, Нигерија, САД, Кина и низа други земји во светот.

Како изгледаат девојките на 18 години низ земјите во светот:

Бангладеш

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-04.jpg

Палестина

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-02.jpg

Индија

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-03.jpg

Иран

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-05.jpg

Австралија

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-06.jpg

Германија

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-07.jpg

Франција

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-08.jpg

Јужна Кореја

kako-izgledaat-devojkite-na-18-godini-niz-zemjite-vo-svetot-09.jpg

Уште 8 земји на следната страна...Би можело да ве интересира:

4 животни кризи со кои сите се соочуваме на различна возраст и како да... Премногу компромиси, премалку време минато во исполнување на своите желби... Дос...
Што открива за вас последната бројка од годината на раѓање? Годината на раѓање игра особено важна улога во нашите животи. Но, сепак најважна...
Во младоста позирале како лажни невеста и младоженец, а 13 години подо... Другар и другарка во 20-тите години од нивниот живот глумеле дека се невеста и м...