Женски карактеристики од кои нема потреба веќе да се срамите - на мажите им се привлечни
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


Женски карактеристики од кои нема потреба веќе да се срамите - на мажите им се привлечни

Брчки од смеење – тоа говори за вашата оптимистична природа и посочува на задоволство од животот.

zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-01.jpg

Поголемиот дел од жените постојано си наоѓаат мани и се критикуваат за својот изглед и однесување.

Според нив секогаш нешто недостига. Дали и вие сте во оваа група?

Работи од кои нема потреба веќе да се срамите - на мажите им се привлечни:

Брчки од смеење – тоа говори за вашата оптимистична природа и посочува на задоволство од животот.

11-zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-03.jpg

Повисок глас – умерено повисокиот глас мажите ги асоцира на младост и физичка сила, тврдат истражувањата.

11-zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-05.jpg

Сличности на карактеристики на лицето – несвесно ги привлекуваат жени со нос, уста или очи слични на нивните.

11-zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-07.jpg

Коњско опавче – го открива вратот и изгледа привлечно и искушувачки за мажите.

zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-13.jpg

Широки колкови и широк струк – иако вам не ви се допаѓа формата на крушка на вашето тело, на мажите им е привлечна и ги асоцира на плодност.

11-zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-10.jpg

Поставеност на главата нагоре – не грижете се ако сте малку пониски од него, кога го гледате нагоре под агол му изгледате нежно и кршливо и сака да ве заштити.

11-zhenski-karakteristiki-od-koi-nema-potreba-vekje-da-se-sramite-na-mazhite-im-se-privlechni-12.jpg

Прочитајте и 10 недостатоци од кои жените непотребно се срамат, а на мажите не им пречат!

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 карактеристики по кои ќе ги познаете луѓето осаменици Тие сакаат да се сами. Често се погрешно разбрани и судени од страна на луѓето.&...
Мажите на брадата имаат повеќе бактерии од кучињата на крзното Брадата е секси и мажествена, но дали и по оваа информација ќе ви биде подеднакв...
Колку време им е потребно на мажите, а колку на жените за едни исти ра... Можете ли да поверувате дека мажите поминуваат повеќе време на лична хигиена отк...