Низ илустрации: 9-те најголеми женски маки


Низ илустрации: 9-те најголеми женски маки

Илустраторка од Белгија толку реалистично ги црта и објаснува женските проблеми, што ќе имате чувство дека си гледате сцени од сопствениот живот.

niz-ilustracii-9te-najgolemi-zenski-maki-001.jpg

Хумористични, но неверојатно вистинити, до толку што секоја жена ќе се препознае:

niz-ilustracii-10te-najgolemi-zenski-maki-01.jpg

niz-ilustracii-10te-najgolemi-zenski-maki-02.jpg

niz-ilustracii-10te-najgolemi-zenski-maki-03.jpg

niz-ilustracii-10te-najgolemi-zenski-maki-05.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

12 сцени од реалноста што будат повеќе емоции од кој било филм Моментот кога ќе сфатиш дека e поважно да дадеш поддршка на пријател, отколку да...
Kако да иматe посреќен и поисполнет живот? Сите сакаме да имаме среќен живот, но исто така, сите имаме поинаква перспектива...
10 уметници со навистина чудни техники за творење Понекогаш артистите користат навистина несекојдневни техники за изразување и тво...