Обични Словени кои премногу наликуваат на славни личности


Обични Словени кои премногу наликуваат на славни личности

Можеби досега сте слушнале за Slavorum - Facebook страница каде што можете да најдете многу шеги и информации за државите и луѓето со словенско потекло. Нивниот хумористичен пристап не ги привлече само Словените, туку и луѓето од целиот свет бидејќи на одличен начин го прикажуваат животот на луѓето во Источна и Централна Европа.

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-01.jpg

Бидејќи забележале дека многу луѓе од овој дел на Европа наликуваат на познатите, решиле да направат галерија со нив.

Анџелина Џоли

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-02.jpg

Ентони Хопкинс

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-03.jpg

Доналд Трамп

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-04.jpg

Брус Вилис

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-05.jpg

Кара Делевињ

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-06.jpg

Рон Визли

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-07.jpg

Доктор Грегори Хаус

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-08.jpg

Емилија Кларк

obichni-sloveni-koi-premnogu-nalikuvaat-na-poznati-lichnosti-09.jpg

Продолжува на следната стрнаа... Би можело да ве интересира:

Кога луѓето ќе си ја заборават културата дома (фото) Некои луѓе немаат никаква култура и секојдневно својата непристојност и вулгарно...
9 тајни на луѓето кои живеат долг живот Работата во градината и дружбата со помлади луѓе се дел од работите кои може да ...
20 знаци дека во животот ви оди подобро отколку што мислите Можеби не сте задоволни од вашиот живот. Можеби мислите дека не сте постигнале н...