6 фотографии на социјалните мрежи кои откриваат ниска самодоверба


6 фотографии на социјалните мрежи кои откриваат ниска самодоверба

Фотките на социјални мрежи, покрај тоа што може да откријат дали водите забавен или здодевен живот, може да откријат и дали сте личност која има недостаток на самодоверба.

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-1.jpg

Па, по кои фотки ќе ги познаете луѓето кои не се сигурни во себе?

1. Огромен број на селфи фотки, наместо среќни и природни фотки од друштвото

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-2.jpg

2. Постојано сликање со партнерот, во „залепени“ пози

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-3.jpg

3. Фотографии од теретана

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-4.jpg

4. Лоши и засрамувачки фотографии од блиските луѓе

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-5.jpg

5. Луксузни подароци и скапи локали

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-6.jpg

6. Фотографии на кои половина лице им е покриено

6-fotografii-na-socijalnite-mrezi-koi-otkrivaat-niska-samodoverba-7.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

15 фотки направени во вистински момент Оние кои сакаат да „ловат“ добри кадри знаат колку е тешко да се направи совршен...
Моќни фотографии од чии приказни ќе се наежите Во животот има кратки приказни кои може да допрат до вас повеќе од било која про...
92 дена во тоалет, 11 години пред екран - Колку време од животот трошиме на секојдневните обврски? Сè што правите - од објавување на социјалните мрежи, до барање паркинг место, од...