Незгоди за време на шопинг што ни се добро познати на сите, низ забавни илустрации

Модните комбинации на инфлуенсерките од Инстаграм изгледаат одлично, сè додека не ги облечеме ние.

nezgodi-za-vreme-na-shoping-shto-ni-se-dobro-poznati-na-site-niz-zabavni-ilustracii-01.jpg

Колку и да уживаме во шопингот, веројатно во тие мигови се соочуваме со повеќе стрес и нервози отколку со задоволство.

Облека што ни стои добро само во соблекувалната, свирење на алармот бидејќи касиерката заборавила да го извади магнетот, облека што ја има во сите големини освен нашата – сигурно ви се познати овие ситуации.

Незгоди за време на шопинг кои ни се случиле на сите, низ забавни илустрации:

Бројчињата на облеката секогаш ни ја рушат самодовербата

nezgodi-za-vreme-na-shoping-shto-ni-se-dobro-poznati-na-site-niz-zabavni-ilustracii-02.jpg

Ако почне да свири алармот, секојпат помислуваме дали можеби сме украле нешто

nezgodi-za-vreme-na-shoping-shto-ni-se-dobro-poznati-na-site-niz-zabavni-ilustracii-03.jpg

Да се пронајде вистинската нијанса на пудра е исто како да се освои лотарија – речиси невозможно

nezgodi-za-vreme-na-shoping-shto-ni-se-dobro-poznati-na-site-niz-zabavni-ilustracii-04.jpg

Еден од најголемите стравови – да ја оштетиме облеката што ја пробуваме

nezgodi-za-vreme-na-shoping-shto-ni-se-dobro-poznati-na-site-niz-zabavni-ilustracii-05.jpg

Она што ни стоело одлично во соблекувалната не изгледа најдобро кога ќе се огледаме дома

nezgodi-za-vreme-na-shoping-shto-ni-se-dobro-poznati-na-site-niz-zabavni-ilustracii-06.jpg

Уште пет илустрации на следната страница...Би можело да ве интересира:

„Мислев дека влошките се лепат како фластер“ - Мажи откриваат што дознале за жените откако почнале д... „Не е важно колку шноли имаме во домот, секогаш има потреба да се набават уште“....
Работи за кои не е препорачливо да давате пари, дури и ако се многу евтини Наместо да давате пари за неквалитетни копии од брендирана облека, купете нешто ...
10 сосема нормални работи за кои мажите не треба да се срамат, низ илустрации И мажите можат да ги следат модните трендови, и мажите можат, но и треба да пома...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg