Размачкана шминка, незгоди: Девојка од Тајланд ја покажува реалноста зад Инстаграм фотографиите

„Како се будам на Инстаграм vs. во реалноста“, „Како ми изгледа дружбата со другарките за Инстаграм vs. во реалноста“... Девојка прави хит споредби, во кои ќе се пронајдат сите интаграмџики.

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-01.jpg

Кога разгледуваме на Инстаграм гледаме дека сè е совршено. Ни изгледа како сите да изгледаат неверојатно и водат беспрекорен живот.

Но, дали е навистина така?

Девојка од Тајланд која работи како модел и позната е како Виена,на нејзиниот Инстаграм профил ја прикажува реалноста зад совршените фоки.

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-02.jpg

Инстаграм vs. Реалност:

„Совршениот резултат и моментот кога се обидуваш да се качиш на гумата.“

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-03.jpg

„Инстаграмџиката која го мина Халовин дома, но се маскираше за да се слика.“

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-04.jpg

„Како изгледа будењето на Инстаграм vs. будењето во живо.“

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-05.jpg

„Кога се фоткам како играм одбојка за на Инстаграм vs. во реалноста.“

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-06.jpg

„Местењето не беше најпријатно...“

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-07.jpg

„Сега можам да го покажам стравот.“

razmachkana-shminka-nezgodi-devojka-od-tajland-ja-pokazhuva-realnosta-zad-instagram-fotografiite-08.jpg

Уште 7 споредби на следната страна...Би можело да ве интересира:

Инстаграм vs. реалност: Нигерски фотограф покажува каква е позадината на совршените фотки Како изгледа крајниот резултат на Инстаграм vs. како изгледа додека се фотографи...
13 фото докази од мажи кои знаат дека љубовта се покажува со дела, а не со зборови „Ги плетев овие чорапи за жена ми за да не ѝ смрзнат нозете“ - мажи со широко ср...
Видео упатства од полничка девојка како треба да позирате vs. како НЕ треба да позирате „Зошто да не позирате покрај елката со вклучени сијалички и исклучени светла? За...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg