Што може да ви го разубави и најтешкиот ден? Трапави животни!


Што може да ви го разубави и најтешкиот ден? Трапави животни!

Животните често имаат подобри и поразвиени инстинкти и сетила од нас. Можат да видат подалеку, да гледаат поостро, да мирисаат повеќе, да трчаат побрзо...

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-01.jpg

Но, тоа не значи дека не можат да направат и грешка.

А, кога ќе се случи тоа, на смеата нема крај:

1. Барем се обиде...

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-1.gif

2. Морските крави се импресивни

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-2.jpg

3. Глушец во мод - „Мисија невозможна“

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-3.jpg

4. Фоките и стаклата, не се најдобри пријатели

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-4.jpg

5. Личи на трева...

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-5.gif

6. Гуска полна со оптимизам

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-6_copy.jpg

7. Кутро куче...

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-7.jpg

8. „И двајцата истовремено ќе скокаме...“

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-8.gif

9. Нема бегање

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-9.jpg

10. Роговите со трева делуваат попривлечно на женките

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-10.jpg

11. Кога вечерата ќе го возврати ударот

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-11.jpg

12. Скок на ласица

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-12.gif

13. „Држи се Роуз! Држи се...“

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-13.jpg

14. Џиновска панда vs. Снешко

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-14.gif

15. „Погрешив. Нема да ми се повтори.“

30-zivotni-koi-slatko-kje-ve-nasmeat-i-kje-vi-go-razubavat-denot-15.jpg

Уште 15 смешни животинчиња на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кога животните ќе зажалат за својата одлука (фото) Животните се многу љубопитни суштества, а тоа понекогаш ги тера да направат и по...
Позитива на денот: Слепо куче има куче водич, кое му помага во животот (видео) Видео од слепо куче кое се симнува по скали со помош на своето куче водич станат...
Зошто да изберете да вдомите возрасно куче, наместо мало? Пред сè, изборот за тоа какво милениче ќе чувате е само ваш и вие најдобро знает...

Најчитани неделава