Кучиња кои правилата на сопствениците ги почитуваат на свој начин


Кучиња кои правилата на сопствениците ги почитуваат на свој начин

Сите миленици до одредена мера се истренирани, но понекогаш се доволно паметни за да знаат како да ги избегнат правилата и казните и повторно да дојдат до своето.

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-1.jpg

Еве неколку такви примери:

1. „Знае дека не смее да влегува во мојата соба. Па кога ќе влезе во соба не ме гледа. Ако не ме гледа исто како да не влегла во собата.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-01.jpg

2. „Ако лазам до собата не може да се смета дека сум влегол во неа.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-2.jpg

3. „Не смее да лежи на каучот па наместо тоа ја протнува главата.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-3.jpg

4. „Важно е да не ги става шепите на маса.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-4.jpg

5. „Не смее да седи на каучот, но никој не рече дека не смее да седи на наслонувачот.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-5.jpg

6. „Не смее да ја става устата на маса, ама никој не рече ништо за носот.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-6_copy.jpg

7. „Не смее да лежи на каучот - никој не кажал нешто за седење на каучот.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-7.jpg

8. „Не смее да носи играчки од надвор, но правилото не важи ако играчките се половични.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-8.jpg

9. „Не смее да лежи на каучот, но може да се навалува на мене.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-9.jpg

10. „Каучот е забранет, ама не и горниот дел.“

kucinja-koi-pravilata-na-sopstvenicite-gi-pocituvaat-na-svoj-nacin-10.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

5-годишно момче се облекува како суперхерој за да се грижи за мачките ... Уште од 3-годишна возраст, малиот Шон обожава да се грижи за бездомните мачиња, ...
Змии, ајкули, лавови: 8 техники кои ќе ви помогнат да преживеете средб... Најпрво, се надеваме дека никогаш нема да дојде до момент кога ќе треба да иско...
Зошто кучињата се лижат себеси и ве лижат вас? Можеби им е здодевно, сакаат да ви покажат љубов или имаат некој медицински проб...