Кога животните не сакаат да се одделат од нивните сопственици (фото)


Кога животните не сакаат да се одделат од нивните сопственици (фото)

Многу од нас не можат да си го замислат животот без нивното домашно милениче.

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-01.jpg

Но, исто толку се приврзани и миленичињата за нас и понекогаш ги вознемирува дури и најкратко разделување од сопственикот.

Такви се и овие слатки животинчиња кои се грижат за своите сопственици во секое време и на секое место.

Погледнете ги овие миленичиња кои не се разделуваат ни на минута од сопствениците:

„Мојата мачка обожава да гледа документарци и секојпат проверува дали и јас гледам со неа“

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-02.jpg

„Мојата девојка заспа, а кога ја бакнав во образ, нејзиното куче ме погледна вака:“

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-03.jpg

Мачката мисли дека нејзиниот сопственик се удавил

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-04.jpg

„Секојпат кога одам во тоалет, го гледам ова:“

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-05.jpg

Доста учиш, погали ме малку!

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-06.jpg

Додека сите кучиња си играат во паркот, ова куче му прави друштво на сопственикот

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-07.jpg

„Таа ми ја зема раката и ја влече за да се погали“

koga-zhivotnite-ne-sakaat-da-se-oddelat-od-nivnite-sopstvenici-foto-08.jpg

Уште 6 миленичиња на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кога животните ќе зажалат за својата одлука (фото) Животните се многу љубопитни суштества, а тоа понекогаш ги тера да направат и по...
Фото на денот: Ново бебе во Скопје ЗОО „Денеска се роди првото бебе лемур оваа година и на шега го крстивме Младен“, ни...
25 фото докази дека на секое дете му е потребно милениче Иако многумина се скептици, сепак нема ништо поубаво од тоа кога ќе видите како ...